Etusivu
Uudet viestit
Etsi foorumeilta
Jäsenet
Paikalla nyt
Uudet profiiliviestit
Etsi profiiliviestejä
Chat
0
Kirjaudu
Rekisteröidy
Uutta
Etsi
Etsi
Etsi vain otsikoista
Tekijän:
Uudet viestit
Etsi foorumeilta
Valikko
Kirjaudu
Rekisteröidy
Lataa app
Asenna
Etusivu
Keskustelut
Viihde & vapaa-aika
Omia ruokareseptejä
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Vastaa keskusteluun
Viesti
<blockquote data-quote="salisbury" data-source="post: 12258" data-attributes="member: 73"><p>Tonnikalapastavuoka</p><p></p><p>2 isohkoa tomaattia kuorettomina ja kuutioina</p><p>1 isohko sipuli silputtuna</p><p>nokare voita</p><p>reilusti mausteita (tai oman maun mukaan :D)</p><p>n. puoli purkkia ruokakermaa (mieluiten maustettua)</p><p>emmental-juustoraastetta</p><p>Penne-pastaa n. 350g</p><p>kalaliemikuutio</p><p>2 prk tonnikalaa (öljyssä)</p><p></p><p>Uuni 200°C</p><p></p><p>Sipulit kuumalle öljytylle pannulle ja hetken päästä perään tomaatit, tässä vaiheessa lämpöä voi laskea roimasti, sillä tomaatit pyrkii roiskimaan nestettä ympäriinsä. Mausta hyvin ja muista maistaa välissä.</p><p></p><p>Pasta kiehuvaan veteen, jossa kalaliemikuutio</p><p></p><p>Lisää sipulitomaattiin nokare voita ja kerma. Sekoita hyvin ja anna hautua hieman, ennenkuin lisäät puoli pussia juustoraastetta. Laske lämpö alimmalle teholle.</p><p></p><p>Heitä tonnikalat voideltuun uunivuokaan tai vaihtoehtoisesti käytä tonnareiden öljyä voiteluun.</p><p></p><p>Kun pasta on al dente (eli vielä vähän raakaa) lisää se uunivuokaan ja kaada myös hieman keitinvettä sekaan. Lisää kastike ja sekoita hyvin. Tasoittele pinta ja ripottele päälle loput juustoraasteesta.</p><p></p><p>Uuniin 200°C n. 30 minuuttia tai niin kauan, kunnes näyttää ja tuntuu hyvältä :-)</p><p></p><p></p><p>Ohjetta voi soveltaa helposti myös isompaan määrään, itse teen kolmelle aikuiselle</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="salisbury, post: 12258, member: 73"] Tonnikalapastavuoka 2 isohkoa tomaattia kuorettomina ja kuutioina 1 isohko sipuli silputtuna nokare voita reilusti mausteita (tai oman maun mukaan :D) n. puoli purkkia ruokakermaa (mieluiten maustettua) emmental-juustoraastetta Penne-pastaa n. 350g kalaliemikuutio 2 prk tonnikalaa (öljyssä) Uuni 200°C Sipulit kuumalle öljytylle pannulle ja hetken päästä perään tomaatit, tässä vaiheessa lämpöä voi laskea roimasti, sillä tomaatit pyrkii roiskimaan nestettä ympäriinsä. Mausta hyvin ja muista maistaa välissä. Pasta kiehuvaan veteen, jossa kalaliemikuutio Lisää sipulitomaattiin nokare voita ja kerma. Sekoita hyvin ja anna hautua hieman, ennenkuin lisäät puoli pussia juustoraastetta. Laske lämpö alimmalle teholle. Heitä tonnikalat voideltuun uunivuokaan tai vaihtoehtoisesti käytä tonnareiden öljyä voiteluun. Kun pasta on al dente (eli vielä vähän raakaa) lisää se uunivuokaan ja kaada myös hieman keitinvettä sekaan. Lisää kastike ja sekoita hyvin. Tasoittele pinta ja ripottele päälle loput juustoraasteesta. Uuniin 200°C n. 30 minuuttia tai niin kauan, kunnes näyttää ja tuntuu hyvältä :-) Ohjetta voi soveltaa helposti myös isompaan määrään, itse teen kolmelle aikuiselle [/QUOTE]
Lisää lainaukset...
En ole robotti
Lähetä vastaus
Etusivu
Keskustelut
Viihde & vapaa-aika
Omia ruokareseptejä
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön.
Hyväksyn
Lue lisää...
Ylös
Pohja